За Веселина

История и Мисия

Близо 20 години следваме и определяме кулинарните предпочитания на българския потребител. Започнахме с предлагането на 4 вида любими салати, като постепенно обогатихме асортимента си и днес в менюто ни са включени повече от 50 вкусни предложения.

Нашите салати, полуфабрикати и готови храни съдържат внимателно подбрани зеленчуци, млечни и месни продукти, обработени по технологии, запазващи максимално добре хранителните им и вкусови качества.

Факти в Цифри

началото
0
година
IFS Food Standard
0
година
над
0
вкусни предложения
готова продукция на ден
0
килограма

Като домашно приготвена храна

С времето разширихме не само предлагането, но и визията си за храната. Убедени сме, че когато тя е вкусна, качествена и разнообразна създава удоволствие, настроение и позволява спазването на здравословни хранителни навици.

Голяма част от хората считат, че здравословното хранене означава тъжни и безвкусни ястия, непрекъснати ограничения. В действителност добрите хранителни навици започват с редовното хранене и внимателно подбрани основни съставки.

Единичните порции салати от 250 гр и 400 гр осигуряват възможността за редовно и уравновесено  хранене, дори когато сте в офиса или на път.  А когато се прибирате късно в къщи и нямате време да приготвите вечеря, готовите салати и ястия на Веселина ще ви отменят достойно.

Качество и технология

Въвеждането на нови технологии в нашия производствен процес ни дава възможност  да удовлетворим нуждите на един непрекъснато променящ се и изискващ пазар.

Продуктите, които избираме минават през внимателен подбор и прецизен вътрешен контрол.  Правилната обработка, съхранение и пакетиране на крайните продукти осигуряват спокойствието, от което всеки потребител се нуждае, за да вкуси удоволствието от сигурната храна.

Веселина Трейд ЕООД притежава сертификати НАССP и IFS Food Standard.

Прием на суровините. Съхранение

Суровините и материалите за производство и реализация на готовите продукти се приемат по разработени вътрешни стандарти за качество. Контролът е ежедневен и непрекъснат. Безопасността на приеманите суровини се проверява  с  годишна мониторингова програма. Складовата база отговаря на изискванията за правилно съхранение на суровините, обръщаемост и запазване на хранителните им стойности, гаранция за качествен краен продукт.

Обработка на суровините

“Веселина Трейд” ЕООД разполага с модерно обзаведени помещения за обработка на зеленчуци, месо и консерви за нуждите на производството на салати и месни продукти. Процесите на  първична обработка на продуктите, необходими за дневното производство се извършват в просторни, функционални с модерно оборудване помещения, отговарящи на хигиенните изисквания. Изградени са трайни отношения с вносители на оборудване, с цел навременното ни информиране за новостите в производството на машини и съоръжения, които биха допринесли за повишаване на качеството и ефективността на работата ни.

Топлинна обработка

Термичната обработка на суровините за салати се осъществява чрез съвременни конвектомати и фритюрници , съобразени с капацитетните възможности на производството.  Електронно проследяване на температура и време. Залата за термична обработка е газифицирана и климатизирана. Зала Месопреработка разполага с професионално оборудване за сигурно и перфектно изпичане на месните продукти.

Пакетиране и етикиране

Създадени са всички условия за запазване целостта на нарязаните полуфабрикати, доброто хомогенизиране и запазване свежия вкус и аромат на вложените суровини. Зала за разфасоване на  готови салати разполага с три модерни линии за опаковане. Зала за разфасоване на  месни полуфабрикати е оборудвана с опаковъчна техника и  вакуум машини.